Najlepšie chutí pri –18°C
JÄGERMEISTER SCHAЯF
Výrazný, autentický, ooostrý
Jägermeister SCHARF je ten najostrejší Jägermeister, aký sme kedy vytvorili. Vychádza z jedinečnej bylinnej zmesi Jägermeister, ktorú ostrá chuť zázvoru premení z ľadovo namrazeného nápoja na výnimočne ostrý zázvorový zážitok. S náznakmi citrusov a jemnou sladkosťou, ktoré spolu vytvárajú harmonický chuťový profil, ktorý vás nakopne.
Volá sa SCHAЯF. Jeho poslaním je OOOSTROSŤ.
VÝRAZNÝ,AUTENTICKÝ, OOOSTRÝ
Rovnako ako originál využíva aj Jägermeister SCHARF zmes bylín, kvetov, korienkov a ovocia.
Jägermeister SCHARF si však získal miesto na výslní vďaka svojmu ostrému a korenistému profilu. Výsledkom je dokonale ostrá, nová interpretácia, ktorá zahŕňa intenzívnejšiu chuť zázvoru a 33 % alkoholu. Zázvor a koreň galangalu je presne to, čo vás na párty poriadne nakopne.
ČAS UŽIŤ SI VÝSLEDOK!
ĽADOVO NAMRAZENÝ POHÁRIK!


AROMA
Jägermeister SCHARF zdôrazňuje jednu z piatich základných chutí pôvodného Jägermeistra: korenistú zemitosť. Jägermeister SCHARF so svojím zameraním na dve z 56 rastlinných zložiek, zázvor a galangal, ponúka chutnú zmes ostrých, zemitých korienkov, osviežujúcej citrónovej kôry a silných bylín a korenia. Harmonický a osviežujúci chuťový profil dotvára mierna sladkosť v závere, podporená výraznou štipľavosťou zázvoru.

CHUŤ
Začína sa povzbudzujúcimi tónmi čerstvo nastrúhanej citrónovej kôry. Potom jazyk obklopí horká štipľavosť zázvoru a galangalu. Sú to dominantné zložky celkovej korenistej a zemitej chuti a vytvárajú v ústach ostrý a osviežujúci pocit. Rafinovaná súhra spolu 56 bylín podčiarkuje celý zmyslový zážitok a citrón a limetka mu dodávajú sviežosť. Charakteristický chuťový zážitok Jägermeister SCHARF potom dotvára jemná sladkosť.

VŮNĚ
V nose ucítite tóny čerstvých citrusov s náznakom limetky, nasledované štipľavým zázvorom a voňavým, korenistým galangalom. Charakteristickú rafinovanú chuť byliniek Jägermeister podčiarkuje jemná sladkosť badiánu.

BARVA
Priehľadne jantárová, svetlejšia farba než originál Jägermeister.